Samenvatting

JOU HANDEN GENEZEN

Niet alleen mensen met bijzondere gaven kunnen anderen genezen. Ook jij kunt dat: door spontaan gebruik te maken van de energie die door je heen stroomt.

Met lichamelijke en niet-lichamelijke aanrakingen kun je de spanning tussen twee bepaalde plaatsen van het lichaam in evenwicht brengen. Daardoor is het mogelijk blokkeringen, die ziektesymptomen veroorzaken op te heffen. Dan komt de lichaamsenergie los en gaat opnieuw stromen, levenskrachtig en vrij.

Evenwichtige energiestromen brengen een diepe genezende ontspanning teweeg. Het is gemakkelijk aan te leren, subtiel, krachtig, veilig en plezierig. Wat je moet kunnen is je openstellen voor de levensstroom die door je handen vloeit. Daarmee kun je de energie bij de ander losmaken zodat er bij allebei een gevoel van vrede en vreugde, zachtheid en liefde ontstaat.

Je hoeft je nu niet meer machteloos te voelen wanneer iemand waarvan je houdt, lichamelijke of psychische pijn heeft. Het idee, dat er iets is datje kunt geven, iets dat door je handen stroomt en anderen kan helpen leven en gezondheid dieper te ervaren, is een bron van grote vreugde.